perjantai 15. syyskuuta 2017

Madeira, osa 1





Lupasin pistää kuvia matkaltamme Madeiralle, joten tässä niitä nyt tulisi! Kuvia oli tosin niin paljon, että jaan postauksen kahteen osaan. Olimme siis häämatkalla Madeiralla ja hotellimme oli Funchalin kaupunkin laitamilla. Ensimmäisenä iltana kävelimme neljän kilometrin matkan Funchalin keskustaan, mutta vietettyämme pari seuraavaa päivää saaren sisäosissa ja levadoilla, emme sinne menneet enää toista kertaa. Vaikka Funchal on kiva ja siisti kaupunki, olivat näkemisen arvoiset paikat mielestämme muualla.




Ensimmäisenä varsinaisena lomapäivänä hyppäsimme heti vuokra-pandamme kyytiin ja ajoimme saaren pohjoispuolelle Queimadasiin, josta lähti levada Calderaio Verdeen, vihreään kattilaan. Matkalla oli myös useita luolia, jossa hyvin pärjäsi puhelimen taskulampun avulla.


Calderaio Verde




Maisemat olivat jylhät, mutta reitti oli onneksi melko tasainen. Reitti kulki vuoren rinteen mukaisesti niin, että useinmiten levadan ulkopuolella oli pystysuora pudotus.




Toisena päivänä kävimme Eira do Serradon näköalapaikalla ja Nunnien laaksossa, jossa ei sinäänsä ollut sen kummemmin nähtävää. Näköalapaikka oli käymisen arvoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti