torstai 14. joulukuuta 2017

Joulu olohuoneessa



Tervetuloa jouluiseen olohuoneeseemme! Vielä eilen iltapäivällä arvoin, laitanko joulukuusta tänä vuonna ollenkaan, mutta sitten saimme paketin mieheni sukulaisilta ja olihan niille joululahjoille joku paikka keksittävä! Normaalisti olen kuusen laittanut jo marraskuun puolella, mutta tänä vuonna joulufiilis on ollut totaalisen tiessään. Parempi kai silti myöhään kuin ei milloinkaan. 



Joulufiilis syntyy niin pienistä asioista ja viime päivien valkea maa on auttanut roimasti. Mutta joulu on ennen kaikkea perinteitä, kiireetöntä yhdessä oloa perheen ja ystävien kanssa. Kodin saa laittaa kauniiksi ja kutsuvaksi. Ja sitten on niitä vanhoja joulukoristeita - kuten yllä oleva tonttu-ukko - joka muistuttaa lapsuudenkodin jouluista. Kilttinä kannatti olla, kun tonttu katsoi takan reunalta. Ja vaikka se ei ihan ole nykypäivän trendien mukainen, saa se silti joka joulu paikan kodistamme. Tuollaisia tonttuja en muuten ole enää nähnytkään myytävän.



Muutaman lahjankin olen ehtinyt jo ostaa myös itselleni. Iittalan Outletista matkaani tarttui koivuvanerinen aaltovati huimalla alennuksella. Muutkin lahjat alkavat olla hankittuna ja nyt voikin käpertyä kahvikupin kanssa nojatuoliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti