sunnuntai 13. elokuuta 2017

Mökin remontti, osa 1


Heippa! Pääsimme aloittamaan mökin remonttia nyt viikonloppuna ja ajattelinkin tulla näyttämään teille, mitä saimme yhdessä päivässä aikaan.




Mökki on siis tontin ensimmäinen rakennus jostakin 80-luvun alusta. Pieni seitsemän neliön vierasmaja, joka saarta lohkottaessa jäi tontillemme. Kaikki pinnat olivat lakattua mäntyä ja kyllähän te tiedätte minkä näköiseksi se ajan saatossa muuttuu. Tumma, ummehtunut ja vanhanaikainen. Pikkumökkiä haluttiin uudistaa ja kun mökki vaati uudet ikkunat, päätettiin sisäpinnatkin uudistaa.




Alkutöiksemme hioimme ja karhensimme seinät. Sen jälkeen levitettiin lattialle suojapahvit, sillä lattialle ei nyt ollut tarkoitus tehdä mitään. Aloitimme maalauksen katosta ja siihen käytimme himmeää paneelikattomaalia. Seinät maalattiin valkoisella remonttimaalilla. Molemmat maalit olivat jääneet joistain aikaisemmista remonteista, joten hyvä, että niitä nyt sai käytettyä pois. Ensimmäisen maalikerroksen jälkeen tunnelma oli vielä melko levoton, joten mökin viimeistelystä sitten seuraavassa postauksessa lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti